waterpokken (varicella) -exams en tests

Waterpokken kan meestal worden gediagnosticeerd op basis van hoe de waterpokken uitslag ziet. Voor een gezond kind, een beschrijving van de uitslag over de telefoon om een ​​arts (in plaats van een bezoek aan het kantoor) kan alles wat je hoeft te doen.

Op het kantoor van de dokter, zal uw arts u vragen over uw klachten en zal u onderzoeken. Dit geeft meestal uw arts genoeg informatie om te zien of u waterpokken.

Een vrouw die waterpokken heeft gehad vroeg in haar zwangerschap zou willen hebben haar foetus gecontroleerd op aangeboren afwijkingen. Dit kan met een echografie in het tweede trimester.

Als u nog nooit waterpokken of de waterpokken vaccin hebben gehad, heb je geen immuniteit tegen het virus. Dit betekent dat het virus kan je ziek kunt waterpokken krijgen.

Als u ervoor zorgen dat u immuun voor de waterpokken virus bent, kan een virale test die u vertellen. Het is zinvol om een ​​viral-test als je niet zeker bent u immuun bent en je

Plan om of kan mogelijk zwanger worden. Het hebben van waterpokken immuniteit voorkomt complicaties van waterpokken tijdens de zwangerschap; Vaker dan normaal ernstig ziek van waterpokken of complicaties van waterpokken te krijgen; Zijn verplicht om waterpokken immuniteit voor werk of school te bewijzen.